De reiziger

Bekend bij de mensheid als de reiziger, is deze oude, enorm krachtige machine -entiteit een bron van licht. Het is een bolvormige, paracausale entiteit die is gemaakt van neutronium en electroweak materie.

Toen de reiziger grotendeels inactief werd tijdens de ineenstorting, nam een buitenaardse vijand de controle over en gevangen de machine in een kooi. De reiziger is nu onbeweeglijk boven de laatste stad, de buitenste schaal gemaakt van een fundamentele kracht die sinds het begin der tijden niet heeft bestaan.

De reiziger is gezien door talloze soorten, waaronder mensen. Het heeft veel verschillende planeten bezocht en bijgedragen aan het terraformenĀ een wonen in Thailand gids. Het is ook een bron van licht voor de Guardians geweest. Uiteindelijk leidde een spectrale havik van licht de kraai naar een voorheen onbekende scherf van de reiziger.

De reiziger is betrokken geweest bij eerdere conflicten met de mensheid, als pogingen om het voor zichzelf te claimen of om het in wraak te vernietigen. Het heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij het helpen van de onherbergzame planeten van het SOL -systeem.

Toen het Cabal Empires Red Legion een grote invasie van de aarde lanceerde, werd de reiziger gescheiden van de Guardian -troepen en gevangen in een kooi. Het licht werd gestolen door Dominus Ghaul.

Tijdens de ineenstorting stuurde de reiziger visioenen naar de lichtloze voogden, maar de aanwezigheid ervan werd niet onthuld. In plaats daarvan verzamelde het licht om de schade te herstellen. De resulterende gebeurtenis was een wervelwind die deed denken aan de ineenstorting.

Na de wervelwind confronteerden de Guardians het Lunar Hive Fortress, de herlevende Vex -invasie en de Psion Flayers. Ze bleven ook de holdouts van het zonnestelsel beschermen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright© 2021, All Rights Reserved